Karriär

ORDER/KUNDSUPPORT 

En av våra medarbetare på vårt Supply Team går i pension våren 2020 och vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Teamet hanterar produktionsplanering, inköp, produktionsledning, logistik och kvalitet. Du kommer att arbeta med orderregistrering, orderhantering, beredning av nya artiklar, kundsupport och leveransbevakning. Teamet består idag av 5 personer och du rapporterar i första hand till vår produktionschef. 

Vi söker dig som har lämplig bakgrund från tillverkningsindustri, erfarenhet av ERP-system (Monitor är meriterande), god datorvana och goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du är serviceinriktad, stresstålig, du ska kunna ta snabba beslut och trivas med att arbeta i grupp.

MASKINOPERATÖRER 

Vi söker maskinoperatörer till vår moderna maskinpark. Du som söker har erfarenhet från tillverkningsindustri eller relevant utbildning, du behärskar svenska i tal och skrift, truckkort är meriterande, du har datorvana och har du kunskaper om Monitor är det ett plus. 

Vi ger dig möjligheten att få utvecklas tillsammans med ett växande företag i ett internationellt sammanhang. Tjänsterna är placerad vid vår svenska produktionsanläggning i Hörle, strax norr om Värnamo. 

Välkommen med din ansökan till work@horlewire.com senast den 15 december och märk ansökan med ”Order/kundsupport” eller ”Maskinoperatör”. 

Whats up!

Follow us on social media
and stay up to date on the latest news!

Highlight on IAA in Frankfurt

The artwork of Marcel Walldorf was the highlight of the Cupra-night…

Grand opening of our new factory in Hörle, Sweden

/
On the 23rd of May 2019 it was Grand Opening of our new factory…

Come visit us at Elmia Subcontractor, Jönköping

/
As always we attend Elmia Subcontractor, hope to see you there! Our…

Part of your growth!